marți, 8 septembrie 2009

Despre bloguri simple

"Alte guri, aceeaşi gamă"


Pentru că am făcut o dată o mare prostie şi am citit blogul lui Paul, voi sufla în iaurt şi voi refuza să fac o analiză atentă a blogurilor pe care le menţionez aici. O mare parte din sinapse refuză în continuare să îmi dea ascultare pentru că le-am supus unei astfel de torturi.
Cea din stânga este studenta lui Branea. Aceasta îi jigneşte pe Dani şi Paul, mărturisind că farmecul lor constă în tonele de greşeli gramaticale. Bine Anda! Dar imediat dă cu copita in şiştar şi spune că Paul scrie “chestii sensibile, dar şi chestii misogine”. Însuşi Paul ar fi invidios pe o formulare atât de simplistă. Vocabular de bază şi nimic mai mult. Despre cuvintele de apreciere referitoare la blogul lui Cabral mi-e silă să scriu. Apropo Anda: “Are you more Samantha or are you totally Carrie? Maybe you're an idealistic Charlotte or a pragmatic Miranda.”
Cealalta este Andromeda. Cu un pseudonim demn de celebrul „eminenţa cenuşie intergalactică Paul”, norul intergalactic Andromeda nu coboară în cercul nostru strâmt al muritorilor. Se mulţumeşte să îi numească frustraţi sau copii pe cei care ii pun la îndoială măiestria. Normal. Dacă ar exista un clasament al celor mai ieftine argumentum ad hominem, „frustratule!” ar fi pe primul loc. Soare, nu poţi să scoţi ceva mai expresiv de atât? Hai iubi, am încredere în tine.

12 comentarii:

  1. Chiar ca-s urata ca o vaca in poza asta, ai nimerit-o la faza cu copita-n sistar :))
    Daca te rog frumos sa scoti poza, esti dragut? Stiu ca ai luat-o de pe un blog public, dar totusi, asta a fost low-blow.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' de ce te rusinezi de poza asta? Doar esti tu, nu? In plus, daca as scoate poza, i-as face nedreptate prietenei din dreapta, care e superba :))))) cum dreacu' a tunat si v-a adunat

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e vorba de rusine, e vorba de intimitate.
    Asa ca mi se pare de bun simt sa scoti poza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aceeasti pretentie ca si Anda. Te rog sa scoti poza sau sa precizezi sursa, pentru ca putin cam ilegal ce ai facut.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Si acum corect dpdv gramatical:

    Am aceeasi pretentie ca si Anda. Te rog sa scoti poza sau sa precizezi sursa, pentru ca e putin cam ilegal ce ai facut.

    Merci.

    RăspundețiȘtergere
  6. las' ca o sa caut una care sa te avantajeze si pe tine

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa face orice pulifric care se respecta, cand a ramas fara inspiratie, fara resurse mintale de a contra pe cineva prin scris, se leaga de aspectul fizic.
    Asta lasand la o parte faptul ca tu uiti de ce existi!
    Bravo David, eu cand o sa fiu mare o sa vreau sa fiu tu!

    RăspundețiȘtergere
  8. ba Ioane, io cand am pus poza asta, nu am vrut sa arat cat e ea de naspa. daca citesti postul ala o sa vezi ca nu m-am legat deloc de aspectul fizic. Anda este cea care s-a autosesizat ca arata ca o vaca. Nu eu am zis-o. Nu vei fi tu mare niciodata

    RăspundețiȘtergere
  9. "Noi, echipa antiblogului, am dezbătut pe larg situaţia şi am ajuns la concluzia că în poza asta eşti bună."

    " Şi da, aşa e, prima poză e obscenă, porno, în sensul rău. Ce aveai? Hepatită?"

    Cele doua citate se refera stric la modul in care arat. Sau ai tulburare de personalitate multipla, sau memorie scurta, sau chiar esti retardat. In principiu mizez pe ultima varianta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anda, draga mea, asta a fost raspuns dupa ce tu ai scris commentul ala "Chiar ca-s urata ca o vaca in poza asta, ai nimerit-o la faza cu copita-n sistar :))". Tu ai declansat toata treaba cu aspectul fizic. Daca taceai, eu nu m-as fi legat de asta

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ca nu te-ai legat croitorasule pentru ca anda e o fata foarte, foarte frumoasa si daca ai fi spus ca e urata nu ai fi avut deloc dreptate! :))

    RăspundețiȘtergere