joi, 10 septembrie 2009

Cele două Ande

Nu ştiam eu de ce o cheamă Andacealaltă. Nu şterg prima poză, dar ca să îţi fac dreptate, mai pun una. Noi, echipa antiblogului, am dezbătut pe larg situaţia şi am ajuns la concluzia că în poza asta eşti bună.
 
Cât despre ce spui tu aici:
"Nu e vorba de rusine, e vorba de intimitate.
Asa ca mi se pare de bun simt sa scoti poza.
"
Nu poţi avea pretenţii de intimitate, când tu îţi împrăştii poze pe tot internetu şi îţi povesteşti pe blog detalii din viaţa sexuală. Şi da, aşa e, prima poză e obscenă, porno, în sensul rău. Ce aveai? Hepatită?

4 comentarii:

  1. Ce scriu pe blog e strict treaba mea [fie ca zic cum m-am cacat ieri, fie cum m-am futut, desi nu tin minte sa fi scris despre experientele mele sexuale, doar de anumite situatii cu tenta sexuala] si in principiu de asta trebuia voi sa va luati parca [prefer totusi sa ma ignorati, sincer, chiar daca e greu... am inteles, e greu sa ignori pe cineva care scrie asa execrabil ca mine, ca Paul sau ce alte bloguri mai cititi, de buna voie de altfel], nu despre cat sunt eu de hidoasa, bunoaca, urata ca moartea, ci de faptul ca sunt sau retardata sau pizda proasta sau ce mai stiu eu ce atribute, care n-au nici macar o legatura cu modul in care arat.

    Si ce cacat, acum ati facut o pasiune pentru mine, de v-ati pus sa va uitati la poze?!? Prefer sa am hateri, nu stalkeri, ma dezamagiti asa usor. Si nu sunt decat cateva poze publice, nu sunt "imprastiate pe tot internetul", si daca nu le cautai in mod insistent nici nu le gaseai, nu sunt cu numele meu pe ele, nici macar cu pseudonimul meu. La mine pe blog nu am nici macar o poza cu mine, si nu, nu am cont de hi5 sau myspace, nu cautati degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh acum, ce te răborişi aşa? Uite, te enervaşi şi uitaşi să mai scrii corect gramatical

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, scoti te rog pozele. Nu au nici o legatura cu blogul meu. Nu vad de ce ai cauta pe ALTE bloguri poze cu mine [sau cu oricine altcineva], sau PRIN ALBUMELE PERSONALE ale altora [fie ele si publice] cand eu la mine pe blog nu am pus poze cu mine. Eu inca nu inteleg legatura dintre poze si continutul blogului meu, si ce statement vrei sa faci afisandu-mi pozele, fie ele de genul celei de mai sus [pe care ai scos-o din context], fie afisand una in care arat execrabil. Si toate astea fara acordul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anda, draga mea, nu-ti mai bate capul, chiar n-are nici un rost sa te enervezi. Asemenea oameni nu trebuie incurajati. Daca distinsul domn, proprietar al acestui blog, considera ca haina (si ipostaza) il fac pe om, nu ai cum sa-i schimbi parerea si perceptia. Si, in nici un caz, nu poti apela la bunul simt. Asa ca hai sa incetam sa-l mai bagam in seama.

    RăspundețiȘtergere