marți, 11 august 2009

Sinucidere în masă pe altarul iubirii

Azi vom evada din contingent, vom purcede în abscons, ne vom desprinde de terestru pentru a ne pierde în sideral, pe scurt, vom afla ce gânduri mai şuieră prin epava numită creier a eminenţei cenuşii intergalactice Paul. Pentru că observ că există ceva activitate cerebrală pe blogul lui, aşa cât să nu creadă lumea că e în moarte clinică.
Din ciclul "Aoleu m-aş mărita, da' n-are cine mă lua", avem opiniile lui Paul despre relaţii, probabil cu urme de labă pe tastatură şi monitor. Un post întreg. Ba nu, chiar mai multe. De ce nimeni nu ma vrea?!! Vreau atenţie!

Prefaţă

Paul tati, te-ai uitat prea mult la Sex and the city şi ţi s-a deformat percepţia despre realitate. E drept că mi-ar plăcea şi mie ca toate femeile să fie puternice şi independente (= târfe), dar aşa e mersul lucrurilor la toate speciile pământului cu reproducere sexuată. Ca să ajungi "acolo", trebuie să munceşti puţin, să-i dovedeşti distinsei doamne pe care vrei să o... fuţi, cum că tu eşti masculul alfa al sufletului ei (că tot vorbim despre iubire, nu?).
Şi incă ceva, vreau să mă asigur că ştii că şi tu eşti o specie cu reproducere sexuată (hmm... mi se scoală numai cand văd scris sex în cuvântul ăsta) şi că nu te înmulţeşti prin spori sau diviziune celulară. Îţi propun şi un experiment ştiinţific pe răspunderea ta : Taie-ţi o parte inutilă a corpului (capul?) , pune-o lângă tine şi aşteaptă o vreme. Observă şi notează rezultatele. Dacă noul Paul nu prinde viaţă, probabil că nu te înmulţeşti prin diviziune celulară. Teoretic experimentul funcţionează, dar nu se cunosc implicaţiile practice.

Interfaţă

Secţiune scurtă ca şi actul în sine.
Din nou, termenul care defineşte cel mai bine acest capitol este labă. Sex, felaţie, cunnilingus (ioai ce ma excit când scriu despre asta), rimming, tea bag, Cleveland/Boston steamer, pile driving, motor boating, washing the cat, feeding the brute, pe scaun, pe masă, sub pat, pe tavan, oai ce simt că trăiesc când vorbesc despre sex! Ca şi cum aproape îl fac...

Postfaţă

Adică ţigara de după, când Paul, un jucător afemeiat care sare din pat în pat şi rupe inimile şi vulvele femeilor, o brută lipsită de orice urmă de sentiment, le aruncă pe ele, femeile, ca pe nişte cârpe, spunându-le brutal că el vrea doar sex, pentru că el este o brută, fără sentimente. În caz că nu aţi prins ideea, mai zic o dată pentru efect, Paul e o brută, un insensibil! Bruto!

20 de comentarii:

  1. Nu stiu ce cauta cuvantul "iubire" alaturi de... restul. Adica "cacat, dejectii, excremente, iubire, NICOLA, viol etc". Strica tot feng-shui-ul acestul blog!
    Si nu stiam ca sunteti niste romantici incurabili... baietii buni ajung tot timpul pe locul 2, de asta dobitoci ca Paul in ciuda chestiilor pe care le zic/scriu/fac o sa aiba mereu ce fute [de parca asta ar fi singurul scop in viata, of course]. Mie imi suna a frustare, mai ales partea cu "bruta insensibila fara sentimente", de parca daca i-ar spune cineva asta, brusc s-ar umple de iubire eterna si respect sau compasiune pentru "femeie" sau l-ar ivalui pacea interioara si n-ar mai fi deloc bou. Sa fim seriosi! [ultima parte a fost o generalizare, pentru mine Paul mereu va ramane un dobitoc]
    Mai bine ati scrie si voi despre impotenta ortografica si ortoepica a lui Ionesta decat despre viata sexuala a lui Paul, inexistenta sau ba [cine stie, poate chiar se reproduce prin diviziune sau inmugurire, ca tot ziceti ca n-are creier, poate chiar e parameci sau amiba...]
    Numai bine baieti [sau fete]!

    RăspundețiȘtergere
  2. tu fata, esti ironica sau proasta? te rog sa nu mai citesti blogul asta daca nu pricepi ironia din el

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Ioi tu, cred ca Paul ar putea spune exact acelasi lucru despre voi! :))
    Dar fanii adevarati nu renunta niciodata, asa ca succesuri :P [macar asa a inceput Paul sa nu mai faca greseli gramaticale pe blog]

    RăspundețiȘtergere
  4. tu pisi, Paul nu poate sa spuna asta pentru ca nu stie sa lege cuvintele intr-o fraza coerenta. Iar putinele fraze care ii ies sunt clisee exprimate intr-o forma rudimentara, de copil de generala. Jumatate din comediile romantice cu Sandra Bullock au actiunea descrisa de blogul lui Paul, privitor la relatii. Deci... te frige, las-o jos.

    RăspundețiȘtergere
  5. David, cred ca e timpul sa inveti cum sa te comporti cu o doamna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sa ne fie clar, pentru cei mai inceti la minte (anda, simte-te), in postfata am fost sarcastic. Fii buna si cauta pe net definitia sarcasmului ca si figura de stil si poate asa te prinzi.

    RăspundețiȘtergere
  7. :))
    Asa cum ii recomandai odata lui Paul sa isi urmeze propriul sfat, iti recomand si eu tie sa-ti urmezi propriul sfat: uite-te in dictionar sa vezi ce inseamna "ironie". Pentru cineva care se vrea ironic, sarcastic sau sardonic, nu prea te pricepi sa vezi ironia la altii [lucru pe care il anticipam, de asta nici nu ti-am comentat nimic pana acum]
    Iar daca nu vrei sa-ti mai comenteze pe blog oameni prosti sau inceti la minte [da, nu toti ne ridicam la nivelul tau de inteligenta, ar fi chiar trist sa fim toti destepti ca tine, o, tu anti-blogule inteligent-corect-gramatical-atot-stiutor-in relatii-superem], exista un mod foarte simplu, frumos si elegant de a face asta: inchizi comentariile! Sau le moderezi.
    Cat despre citit [ca mi-ai recomandat sa nu-ti mai citesc blogul, de proasta ce-s], daca vrei sa nu te citeasca lumea, dragul meu, decat Paul sau cei vizati, trimite-le pe mail... asa poate o sa primesti si un feedback din partea lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. Paul nu este in stare de a fi ironic, incearca doar, dar nu ii iese
    2. Pentru ca nu iti dai seama de asta, esti proasta
    3. Comentariile de orice fel pe blogul asta sunt binevenite (inclusiv injuraturile), nu voi modera nimic, doar sa nu va suparati daca sesizez ca sunteti prosti
    4. Esti destul de proasta, nu te mai da rotunda (asta a fost gratuita, recunosc! mea culpa)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioi tu, nu ma refeream la Paul ca ar fi ironic [din nefericire pentru el], ci la mine, dar nu ma mira ca n-ai observat.
    Cat despre tine, evident ai mintea mai odihnita decat mine, doar se observa ca o folosesti cam rar.
    Macar esti haios, dragul de tine! :)) Chiar simpatic, as putea spune.

    RăspundețiȘtergere
  10. tu papushe, mi-e rau deja. nu stiu cum sa te mai iau. uite paste de la al 2lea comment pus de tine: "Ioi tu, cred ca Paul ar putea spune exact acelasi lucru despre voi!" Noi vorbeam despre ironia din blogul lui Paul, iar apoi tu ai luat-o personal si pe aratura si te-ai inclus si pe tine in "altii". Concentreaza-te!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok, pisi, daca ne concentram atunci uite paste din comentariul 2, al tau adica, inainte de comentariu 3, al meu adica, si dupa primul comentariu ever la postul asta magnific:
    "tu fata, esti ironica sau proasta? te rog sa nu mai citesti blogul asta daca nu pricepi ironia din el"
    Eram ironica, ok!? Am priceput ironia din tot blogul asta, ba chiar mi s-a parut destul de buna, asa per global, doar ca tu n-ai priceput ironia din primul MEU comentariu, nici din al doilea, nici din al treilea, adica ironia din toate comentariile mele!
    Ok, deja am obosit eu, pe bune, poti sa crezi ca-s proasta, sa fi convins de asta, sincer parerea ta pentru mine e ca parerea ta despre Paul pentru el [si in caz ca n-ai prin ironia din ultima fraza: ma doare fix la pateu de ce crezi tu], credeam ca esti un pic mai inteligent, dar ai dat gresh!
    Scrie tu despre cat de prosti is altii daca ai vreme, eu m-am saturat sa-ti explic cat esti tu vai de steaua ta! Aproape ca-mi pare rau pentru tine...

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu pizda, diferenta dintre mine si tine este ca eu si daca scriu despre cacat, scriu mai coerent si mai interesant decat ai scrie tu despre psihanaliza freudiana, desi asta n-o sa se intample niciodata

    RăspundețiȘtergere
  13. David, pana una alta tu ai 4 cititori(cu tine cu tot), pe cand Anda are cateva sute. Erai interesant cand te luai de Paul, cacati, excremente, snobi, alea alea, dar cand vorbesti asa cu o domnisoara... iti arati limitele. Pacat!
    Te-ai nascut talentat si vei muri o speranta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ba Ioane, decat sa ma fac de cacat in fatza a sute de oameni, mai bine sa raman un anonim talentat. Asta e problema romanilor de neam prost ca voi, ca vor sa iasa din anonimat cu orice pret, chiar si prin stupizenie.

    RăspundețiȘtergere
  15. :))
    Copii, copii nu va certati! :)) Sau mna, fiecare cu pasiunile lui. Hai ca devine iar amuzant!
    Lasa pisi, ca trece! Stiu David, oamenii-s rai, te inteleg! Esti doar un suflet parasit care cauta atentie si afectiune... Si pur si simplu nu stii altfel, decat agresiv, sa te manifesti, am mai intalnit oameni ca tine, poate chiar esti unul din ei [Adi, tu esti?]! Sau cum Freud ar zice, precis ai avut un conflict in copilarie cu parintele matern... Eu te inteleg pisi, stiu ca e greu sa ai o copilarie de cacat, dar o sa fie bine, o sa vezi. Lumea e un loc atata de frumos, trebuie doar sa vezi asta si o sa-ti gasesti pacea interioara, dupa care tanjesti atat de mult.
    Pana una alta, blogul asta complet anonim, te ajuta sa-ti rezolvi conflictul interior. Go-go, noi te sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tu fata, ma uimesti, citesti si Freud si blogul lui Paul. Este ca si cum ai manca la primul fel ratza cu portocale, iar la desert o mare farfurie cu cacat. Esti capabila de ironie si totusi ai un stil de exprimare incalcit si il citesti si apreciezi pe Paul. OMG WTF ROFL XOXO PLM PD-L

    RăspundețiȘtergere
  17. O, tu, Ovid Densusianu al blogului lui Paul... Adevarul e ca-i misto sa vezi posturile lui Paul explicate pe larg, cu o analiza atat de atent executata.
    Ai grija ca si Antonio Salieri a facut o obsesie pentru Mozart si nu i-o fost foarte bine. Stiu, e fortata comparatia, dar, pana mea, is extrema azi :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Nuuu! Ce-ai facut?? Am inteles comparatia, dar totusi, ai fost extrema. Sa-l compari pe Paul cu Mozart? Mai degraba, ne-ai fi comparat cu Seinfeld si Newman, ca sa inteleaga si Paul despre ce vorbim.

    RăspundețiȘtergere