miercuri, 22 iulie 2009

Autostimularea materiei cenuşii fecale

Noul trend în lumea celor care cuvântă preponderent monosilabic este autostimularea ego-ului, masturbarea intelectului şi masarea erotică a sinapselor, pentru că nimic nu-i mai de bine, pentru nişte bubaline, decât lauda de sine, ce, cu certitudine, creşte-n amplitudine şi inaptitudine.

Despre carcalaci şi alte dobitoace

Direct de la sursă citire, doar două fraze ca să nu vomitaţi pe monitor:
"Carcalacul e spontan, vesel, comunicativ, sexy, sarmant, vorbaret, nebunatic, pretentios, decurcaret.
Carcalacul face cei mai frumosi si destepti copii – aviz amatoarelor."

Şi acum ceva artsy shît:


Carcalacul e frumos şi talentat, din reviste decupat, are fiţe unicat, este băiat de băiat, mondial şi frumuşel, parcă e fotomodel, are arfe şi talent, mai ceva ca-n occident, e idolul femeilor, regele prinţeselor, zeul eunucilor, ştabul macraoancelor, frişca de pe savarină şi miezul din bijboacă.
*
Ionesta, specie cu creier mic şi speranţă de viaţă mare, se hrăneşte cu iluzii (cum că ştie să vorbească până şi româneşte, cum că ceea ce scrie el se numeşte blog, la fel cum tot ce fac Corina, Don Baxter şi Smiley se numeşte hit), se extinde cu rapiditate în ultima vreme, pentru că naşte pui vii, pe care îi hraneşte cu atitudine, arfe şi talent.

*
La capătul celalalt (adică inferior) al lanţului trofic al blogărilor avem eminenţa cenuşie intergalactică Paul (acum a nu se înţelege că ar fi carcalacul superior în vreun fel, dar îi e superior lui Paul, prin simplul fapt că scrie mai puţin şi tace mai mult) . Nu pot să vă dau copy-paste de la el de pe blog. Ar fi o injustiţie. Pentru blog. Fiecare rând are bascula lui de căcat. Trebuie citit în întregime. Şi apoi sunat la 112. Sesizate autorităţi competente. Făcut ceva. Nu ştiu...
*
DA!! Vi's fraieriiii!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu