vineri, 3 iulie 2009

Privind prin gaura curului

Ceva inedit, incomensurabil voit, se va întâmpla în cele ce urmează. Voi arunca cu căcat în ceea ce este deja căcat, pentru că aşa a fost făcută lumea (citiţi Geneza: "Atunci, luând Domnul Dumnezeu o mână de căcat, a făcut pe blogăr şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut blogărul fiinţă vie"). Totul este în Biblie, trebuie doar sa ştiţi să interpretaţi.
Vedeţi voi, cei trei cititori ai mei (cu tot cu mine), căcatul vine în multe forme deghizat, dar în fond e tot căcat. Deci i-auzi ia:

Căcatul de import
Este un inadaptabil. Îi este silă de duhoarea celorlaţi căcaţi şi nu pierde ocazia sa o spună, de fiecare dată cu puţine cuvinte. Şi formulări simple, exclamative. Că nu poate prea mult. Dar dacă ar avea el mai multă putere, ar duhni a parfum. Sigur...

Căcatul cu atitudine
Are un şarm aparte. Deşi vine din latrină şi pute ca toţi dracii, are atitudine de Creme Brulee. Uite şi o mostră:
"Fratelli...snobi, fitze, pisiii... si...evident o chelneriță... Alb sau negru? gri si pleacă...deci amândoi... totuși cam evaziv.
O i-au deoparte, eye contact, și spun: Noi doi în fata unei mese, jucam sah, cine muta primul, albul sau negrul? "

Căcatul In Your Face
Nu ştiu dacă aţi nimerit vreodată într-o toaletă publică unde căcatul este peste tot. În veceu, pe veceu, pe pereţi, pe tavan, pe chiuvetă, pe geamuri. Aşa este căcatul In Your Face, obscen, ostentativ, dezgustător, peste tot, ca o prevestire satanică. Nu poţi să-l ratezi.

Căcatul Wannabe
Este un banal căcat de latrină ce o arde prin wc-uri de fiţe şi care crede până la disperare, suspină şi se iluzionează ca ar fi un căcat de import cu atitudine In Your Face. Oricât se parfumează şi oricum se ambalează, toată lumea ştie că nu este altceva decât un (să v-aud, toata lumea mâinile sus) căcat!



Un comentariu:

  1. mai nene... mirosul tare-eee de cacat e ceva obisnuit pentru noi, la fel si latrinele...
    mai rau cand cilii nasului nostru simt ceva chanel5 sau alde toxicologii...
    preferam hidrogenu sulfurat, natural, KKT,
    adica popa, popa, zecar, scos din strafundul fiintei noastre... asta e tot ce putem spune.
    KK... pe limbajul copiilor, caca.

    RăspundețiȘtergere